Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Schaken voor vrouwen!

Schaakclub Purmerend gaat in samenwerking met het Eggert winkelcentrum een unieke reeks schaaktrainingen geven speciaal voor vrouwen.

queens

We willen graag meer vrouwen (en meisjes) bij het schaken betrekken. Omdat we zien, dat er steeds meer moeders van onze jeugdleden nauw betrokken zijn bij het schaken, willen we deze vrouwen en natuurlijk ook andere vrouwen uitnodigen om een aantal schaaklessen te volgen, die speciaal voor hen georganiseerd zullen worden in het Eggert winkelcentrum.
We gaan hierbij gebruik maken van het grote schaakbord voor de instructie. En natuurlijk wordt er ook veel gespeeld. Al vanaf de eerste les leert u een aantal schaakspelletjes en daarna een aantal onderdelen van het prachtige schaakspel. Hiermee leer je niet alleen het prachtige schaakspel kennen, maar zul je ook beter gaan begrijpen, waarom jouw kind schaken zo leuk vindt!
De lessen zullen dus worden gegeven in het Eggert winkelcentrum van 10.00-11.00 uur op 4 donderdagochtenden: donderdag 26 november a.s., do. 3, 10 en 17 december. Op donderdag 14 januari zal de lessenreeks worden afgesloten met een masterclass, die gegeven zal worden door onze topschaker Fidemeester Pieter Hopman.
Deze speciale schaaktraining is gratis inclusief een lekker kopje koffie (of thee)
vrouw

Geef je snel op, want er kunnen slechts 10 vrouwen deelnemen!
Opgeven via: voorzitter@scpurmerend.nl

 

 

Delen