Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Play-off competitie 2017 – uitslagen

na de laatste speeldag zijn alle partijen in de play-off competitie gespeeld (of resultaat afgesproken: 1 partij in groep 5).

Na de groepen indeling volgens de eindranglijst van de Keizer competitie, kreeg ik het verzoek van 2 spelers om van plaats te mogen ruilen. Ik heb daarin toegestemd omdat dat mijn bevoegdheid is, maar inwilliging van het verzoek blijkt niet rechtvaardig t.o.v. de andere spelers. In de volgende competitie zal ik daar meer rekening mee houden. Om die reden speelde Serkan Milli in groep 2 en Perry Koopmans in groep 3.

Ik heb de laatste 7 spelers in één groep geplaatst omdat er anders een poule van 3 en van 4 spelers zou zijn. De indeling verloopt dan als de indeling voor een 8-kamp waarbij steeds 1 speler een vrije ronde heeft. Bert-Jan heeft de (mogelijke) problemen voortreffelijk opgelost, waarvoor mijn dank.

Deze dank geldt ook de organisatoren van de andere groepen: door hun inzet heb ik ontspannen kunnen schaken.

De uitslagen zullen, volgens besluit van het bestuur na overleg in de ALV 2016, worden doorgegeven aan de ratingcommissie van de KNSB.

Uitslagen:

groep 1 : gedeeld winnaar Rob Hählen en Robbert Mirani, gelijke score , gelijke SB score en onderling remise.

groep 2: winnaar Ties Wijnen met 3 1/2 uit 5

groep 3: winnaar Perry Koopmans met 4 1/2 uit 5

groep 4: winnaar Jaap Poel met 3 1/2 uit 5 en betere SB score dan Foppe Reinders ( 8 tegen 6,75)

groep 5: winnaar Bert-Jan Melchers met 5 uit 6

 

Op de laatste speeldag kwamen nog 8 spelers, die al uitgespeeld waren, om nog een potje te schaken. Voor hen heeft Ties Wijnen een 8-kamp georganiseerd met als inzet een door hem gesponsorde prijs voor de winnaar. Bij die 8 mensen was Hans Volkers die als oud-lid kwam kijken en in het komende seizoen weer mee wil spelen met de interne competitie. Andere meespelenden: Paul Meijer, Foppe Reinders, Ties Wijnen, Luc Preeker, Cor Groot, Jaap Poel en Peter Kniestedt. De prijs is gewonnen door Luc Preeker.

Delen