Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

De laatste schaakavond van het seizoen

.

Donderdagavond 29 juni 2017 de laatste schaakavond van het seizoen 2016-2017.Op deze laatste avond was er toch grote activiteit.

Op deze derde  inhaalronde voor de Play-off Competitie werden er toch nog 7 partijen gespeeld.

In de hoofdgroep werden er nog twee partijen gespeeld en wel tussen Robbert Mirani en Rob Hählen en tussen Frank van der Moolen en Kees Kerkdijk. De eerstgenoemde partij eindigde vrij snel in remise. Daarmee eindigden beide spelers in de hoofgroep als hoogste met een ruime voorsprong van 4 bordpunten uit 5 partijen. Proficiat voor beide heren!
Een echte remise werd gespeeld door Frank en Kees. Tegen ongeveer 23:00 uur werd een gelijke stand bereikt en werd het bordpunt gedeeld.

Interessante partijen werden ook gespeeld door Rudolf Puister tegen Serkan Milli (1-0), Frank Reurs tegen Gerard Jongen (1-0) en Perry Koopmans tegen Gert Kalkhoven (1/2-1/2).
Ik had een goed overzicht over de naast mij gespeelde partijen tussen Gerard Lonnee en Geert van der Wal. Gerard zwijnde er met geluk doorheen 1-0. Han van Roekel deelde het punt met Cor ten Woude.

Tevens waren er acht leden die een 10 minuten achtkamp speelden. Evenals de week daarvoor werd Luc Preeker winnaar van deze achtkamp.

In de hal werd nog gewerkt aan schaakopgaven door Chris Carsten en Ruben Meirmans onder leiding van Pieter Hopman. IJda stond achter de bar en voorzag iedereen van het nodige inclusief een glimlach.

Tegen 24:00 uur liep deze geslaagde schaakavond ten einde waarbij men elkaar een prettige vacantie wenstte en een weerzien rond 31 augustus a.s.

 

De eindstand van de hoofdgroep volgt hieronder:

 

Ga voor de uitslag van alle Play-off groepen naar de volgende link: Play-0ff eindstanden

.

Delen