Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Oscar Romero toernooi: een tussenstand na 4 ronden, 2 ronden te gaan

.

Zaterdag was een zware dag met drie partijen te spelen tenzij je een bye nam (waarvoor je dan 0,5 punt meekrijgt). Voor de te spelen partij om 19:30 uur maakten veel spelers gebruik van deze bye mogelijkheid.

Hoe staat het met onze clubgenoten?
Anton heeft het moeilijk in groep A. Hopelijk dat hij nog het genoegen mag smaken om morgen (zondag) nog twee punten in de twee laatste ronden binnen te halen.
In die groep A gaan na vier ronden Liam Vrolijk en Tom Meurs met 3,5 uit 4 aan kop.

In groep B voldoet Romayn aan de verwachtingen en hij staat nu op de vierde plaats met 3 uit 4. De volgende ronde speelt hij tegen koploper Alisha Warnaar. Dat wordt spannend. Een winst betekent dat hij een serieuze kans maakt om groep B te gaan winnen. SUCCES GEWENST. WE DUIMEN VOOR JE!!
Ton staat op de 10e plaats met 2,5 punt. Ook hij blijft in de race voor een hoge eindklassering. IDEM.
Dennis (1,5 punt) en Marloes (1 punt) komen redelijk mee. We zien uit naar hun verrichtingen in de laatste twee ronden.

In groep C staat Bert-Jan op een mooie 7e plaats met 2,5 punt. De nummers 3 t/m 9 hebben allen 2,5 punt, dus er zijn nog steeds kansen voor Bert-Jan om een hele mooie eindklassering te bereiken.
Peter Rogge, 1,5 punt, en Flora, 0,5 punt, staan op hun startpositie, maar ze hebben nog steeds kans om als middenmoter te eindigen.

Morgen, zondag 30 augustus 2020 te laatste twee ronden om 10:00 uur en 14:30 uur. Tegen 18:00 uur zullen dan de eindstanden bekend zijn.
Voor informatie over details van de stand: zie standen in Oscar Romero toernooi.

.

Delen