Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Keizer competitie 8e ronde op 10 december 2020

.

Voor de clubavond van 10 december 2020 hebben zich weer een twintigtal schakers aangemeld voor de achtste ronde van de Keizer competitie.

Alhoewel er ruimte is voor 30 schakers, een aantal dat aan de eerste ronden van de competitie in september aantrad, deze keer weer tien borden met twintig spelers.
De berichten over het corona-virus zijn niet gunstig zoals we gisteren van premier Rutte hoorden.
Maar positief is wel dat het aantal besmettelijke personen een dalende tendens vertoont. Na een piek van ca. 160.000 besmettelijke personen medio oktober 2020 is dit aantal afgenomen naar ca. 88.000 einde november 2020. Wat dat betreft is het risico om besmet te raken, indien men de hoofdregels volgt (thuisblijven bij twijfel, afstand houden, mondkapje dragen indien vereist), met circa een factor 1/2 gereduceerd.

In de kopgroep 1-10 worden drie onderlinge partijen gespeeld. Iedereen zal zijn best doen om verder op te schuiven naar de topplaats of de leiding te handhaven.
Een belangrijke partij is de partij tussen Ton de Veij en Kees Pruis: de uitslag bepaalt wie aansluiting krijgt met de kopgroep.

Wij wensen de spelers een sportieve strijd en een spannende partij toe en kijken uit naar de uitslagen van deze ronde.

.

Delen