Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Dennis Jansma nipt buiten prijzen in Hilversum!

Dennis Jansma, Robbin Jansma en Tim van Rijs hebben meegedaan aan het jeugdtoernooi in Hilversum op zondag 26 juni. Het toernooi was sterk bezet met 5 spelers boven de 700 jeugdrating – waaronder 2 jeugdspelers die meedoen aan jeugd-NK’s. Ook waren er meerdere jeugdspelers die in stap 5 les krijgen. Onze toppers Dennis (stap 2 afgerond),

IMG_2161

Tim (stap 1+ afgerond)

IMG_2159

en Robbin (stap 1 afgerond)

IMG_2148

hadden dan ook vooraf weinig hoop om mee te doen om de prijzen. Maar niets bleek minder waar – Dennis Jansma werd met een prachtige 6 uit 9 gedeeld 3e – maar werd op weerstandspunten 4e. Dit belooft wat voor de toekomst! Naast de prachtige prestatie haalde Tim ook een uitstekende 5 uit 9 – Robbin had het zwaar met 2 uit 9. Robbin is dan ook wel 2 jaar jonger dan zijn broer. Het bijzondere aan het toernooi is de prachtige locatie in Hilversum – hierbij laat ik een aantal foto’s zien om dat te illustreren. Ook werd er tussendoor gezellig een puzzelspeurtocht gehouden voor de jeugd – een bijzonder toernooi!

IMG_2151

IMG_2146

IMG_2164

Volgend seizoen een goed idee om met een grote groep Purmerendse jeugdspelers erheen te gaan als afsluiting van het seizoen!

Delen