Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Fijne zomer!

Nu de zomer eindelijk lijkt te beginnen wil ik graag iedereen een fijne zomer (vakantie) toewensen namens het bestuur. We kunnen terugzien op een geslaagd seizoen. Het eerste handhaafde zich, het tweede kampioen en geweldige prestaties van de jeugd. Maar vooral: het was een gezellig seizoen. Met elkaar hebben we er iets moois van gemaakt! En daar ben ik erg trots op!
Natuurlijk zijn we achter de schermen al weer druk bezig met het nieuwe seizoen. Zo gaan we een schaakspektakel houden op zaterdagmiddag 10 september in het centrum van Purmerend. Zet die dag maar vast in je agenda! Vlak daarna staat al weer het eerste jeugdtoernooi op de agenda (zondag 11 september) en dan is de competitie al weer begonnen. We beginnen donderdag 1 september weer met een rapidavond. Maar hopelijk zien we elkaar al een week eerder op de Algemene Leden Vergadering van donderdag 25 augustus. Er valt dan een hoop te bespreken, dus allemaal komen! We beslissen dan o.a. of we verder gaan met het “verplicht afmelden” en of we de partijen van de interne competitie laten meetellen voor de rating. (je kunt nog stemmen via: Rating
Daarnaast nog een paar verrassingen…
Kortom: we kijken uit naar het nieuwe seizoen!
Maar eerst pakken we onze verdiende rust. Jullie hopelijk ook. Hoewel er nog heel wat toernooien zijn, deze zomer waar leden van ons aan deelnemen. Veel succes daar!

Ik ga lekker een stukje fietsen…misschien kom ik Jan nog tegen?

Tot 25 augustus.
Fijne zomer!

Kees

Delen