Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Jeugd Team 2 pakt 2e overwinning

Vandaag Jeugd Team 2 wederom thuis (maar eigenlijk een uitwedstrijd) tegen Jeugd Team 1 voor de Waterland competitie. Beide teams waren gebrand om te winnen aangezien de winnaar de ander zou gaan passeren in de tussenstand.

Helaas was Barrie Romijn afwezig  maar gelukkig wilde onze vaste invaller Thomas Dovermann weer graag invallen. De bordopstelling was als volgt:

  1. Vladimir Bartels
  2. Alesha Smit
  3. Thomas Dovermann
  4. Luuk Metz.

Luuk pakte tegen Bjorn van der Moolen snel het eerste punt met een partij die meer op weggeefschaak leek dan op een echte schaakpartij ;-), 0-1 voor Team 2.

Alesha was de volgende die met goed spel het volle punt pakte tegen Lasse Bartels door het vallen van de vlag van Lasse, 0-2 voor Team 2.

Thomas speelde zeer geconcentreerd tegen  Sander Hoffman maar moest helaas het onderspit delven vlak voordat Sander door zijn vlag ging, 1-2 voor Team 2.

Vladimir speelde tegen Romayn Brandsma een mooie partij en wist in een spannende eindfase (Vladimir had nog 30 seconden)  het volle punt te pakken, 1-3 voor Team 2.

Wederom een prachtige overwinning van Team 2.  Woensdag 9 maart uit naar Volendam waar we nog een appeltje mee te schillen hebben 😉

Delen