Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Berichtje van Gert Kalkhoven

Hallo allemaal,

 

Zo op de rand van 2015 maar eens even een berichtje.

Ik heb de afgelopen weken op verschillende manieren (telefoon, sms, mail)  reacties gekregen. Daar horen uiteraard ook de kaart met alle leuke, aardige, opbeurende etc wensen en opmerkingen bij die ik van de (leden van de) schaakclub kreeg!! Ik kan jullie zeggen dat het onder de omstandigheden heel fijn was om zoveel goede berichten te krijgen.

Inmiddels begin ik een beetje vooruit te gaan. Ik ga een aantal keer per week naar de fysiotherapeut voor balans en stabiliteitsoefeningen, want er gebeurt veel in je lijf …..Dus oefenen op een skippybal zittend en een been optillen, weg evenwicht en ga zo maar door. Krachtoefeningen zijn voorlopig nog niet aan de orde en neem van mij aan dat de spieren in een paar weken flink afnemen als je daar niks aan doet. Jullie begrijpen dat ik de afgelopen weken veel tijd heb gehad om te trainen…..

Maar ik loop, kom buiten en ben redelijk self-supporting inmiddels. Hoe lang het allemaal gaat duren en of het uberhaupt weer helemaal goed komt moet de tijd leren, maar we zitten er inmiddels weer positief in en gaan dus opgewekt de feestdagen in.

Ik wens jullie allemaal een heel vrolijk, sportief en mooi 2016 en ga er van uit dat ik daar op enig moment weer deel van uit ga maken.

groet Gert Kalkhoven

Delen