Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Aan wal en langs de lijn

.

Na de 8e ronde van de Keizercompetitie op 10 december 2020 gaat Mark Grondsma aan kop met een comfortabele voorsprong van 169 Keizerpunten op Hans Pelt.
Hij versloeg Anton Stevens welke laatste, ondanks verlies, toch genoeg vlees op zijn botten heeft om nu de 8e plaats in te nemen.

Marloes rukte op naar de 4e plaats door een overwinning op Luc Preeker.
Werner Fritz rukte verder op naar de 3e plaats door een overwinning op Frank Reurs.
Ton de Veij versloeg Kees Pruis en voegde zich bij de eerste 10 en wel op de 6e plaats, een plaats die zeker zijn speelsterkte weerspiegelt.

Op de valreep kwam er nog een bord bij voor een partij tussen Rob Triep en Barrie Romijn, een partij die in remise, zeldzaam in de paar laatste ronden, eindigde. Dat sluit niet uit dat er hevig gestreden zal zijn om de winst. Wat we eigenlijk missen is de mogelijkheid de partijen via Whatapp o.i.d. vanuit huis live te volgen zodat we virtueel langs de lijn staan en toekijken.

Hopelijk zal de verwachte verscherping van de corona-regels de schaaksport niet belemmeren zodat we kunnen uitzien naar een spannende 9e ronde: Mark zal dan ongetwijfeld tegen Hans Pelt of Ton uitkomen.
Al met al zien we bij de top tien toch nog steeds vier van onze, ondanks de coronacrisis, nieuwe leden Mark (1e), Hans (2e), Werner(3e) en Jeannot (5e).

.

Delen