Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Tussentijdse prijzen Ton Huismancup uitgereikt

Na een uitstel van enkele weken door ziekte en toernooiverplichtingen heeft gister, donderdag 18 februari, de tussentijdse prijsuitreiking van de Ton Huismancup plaats gevonden.

De donatie tbv de jeugd door de naamdrager van de cup wordt ingezet om de jeugd te stimuleren hun partijen te noteren. Een goede notatie, dat weten we allemaal, geeft je de mogelijkheid om je partij later na te spelen en te analyseren. Voor later in je schaakleven kan het ook heel handig zijn op voorbereiding van een partij tegen een zelfde tegenstander. Heel belangrijk is ook dat het voor de jeugdtrainers heel veel informatie verschaft voor de trainingen.

De afgelopen periode heeft Pieter Hopman alle ingeleverde partijen beoordeeld, meer informatie, standen en partijanalyses zijn terug te vinden onder Jeugd> Tonhuismancup.

Pieter had voor alle kinderen een goedgevulde zak met allerhande lekkers. Uiteraard was er ook iets lekkers voor de kinderen van de beginnende stappen die nog niet noteren.

Komende dagen extra aandacht bij het tandenpoetsen 🙂 en weer allemaal je partijnotatie inleveren. Eind van het seizoen wordt de cup uitgereikt

Delen