Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

NHSB kampioenschap snelschaken

Op zaterdag 7 mei vindt wederom het open Noord-Hollands Kampioenschap Snelschaken plaats!

Er zullen 15 ronden worden gespeeld van 5 minuten p.p.p.p. De eerste vijf prijzen bedragen €350, €200, €125, €100 en €50,-. Ook zijn er zeer veel andere (jeugd- geld- en rating-) prijzen, waaronder voor de kampioen van de NHSB en voor de beste jeugdspeler. Daarnaast zullen er een flink aantal schaakboeken worden verdeeld!

Net als in voorgaande jaren verheugen wij ons op een leuk en gezellig toernooi! Meldt u daarom snel aan viaNHSBsnelschaken@gmail.com of op https:\/\/www.schaak.club De huidige deelnemerslijst kunt u bekijken op https:\/\/caissa-eenhoorn.nl/wordpress/?page_id=2035 en de einduitslag van vorig jaar vindt u hier.

De aanvangstijd is 10.45 uur en de prijsuitreiking zal om 16.45 uur plaatsvinden. Het inschrijfgeld bedraagt €10 (GM / IM vrij; onder 18 jaar €5).

Wij spelen in MFA de Kreek, Meetketting 1, 1689 XD te Zwaag (Hoorn). Deze locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer (vanaf station Hoorn bus 13) en er is een zeer goede gratis parkeergelegenheid. Bij de speelzaal bevindt zich een bar waar (fris)drank en hapjes worden verkocht

Delen