Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Virtueel dominant CORona virus ontdekt!

.

De trouwe lezer van deze website zal weten dat een bericht door de auteur voorzien kan worden door een zogenaamde Tag.
Die Tags worden weergegeven op de Nieuws pagina, linker kolom en in witte letters op grijsblauwe ondergrond.
Indien men op een tag klikt met de muis zullen alle berichten die van die tag zijn voorzien weergegeven worden in tijdsvolgorde.

Zo kwam het dat ik mijn berichten over of gerelateerd aan het corona-virus achteraf ging voorzien van de tag “corona” teneinde de bereikbaarheid van die berichten voor geïnteresseerde lezers te vergemakkelijken. Het vreemde was dat in de lijst van tags mijn tag “corona“, ondanks dat ik elf publicaties die tag had meegegeven, niet wilde verschijnen.

Wel kwam er in de lijst van tags de tag “CORona” voor.
Als ik op die tag CORona klikte verschenen al mijn publicatie die ik had voorzien van de tag corona.
Maar niet alleen mijn publicaties verschenen, maar ook een extra publicatie van de Woudloper. Het bleek dat de Woudloper aan zijn bericht de tag CORona als eerste had meegegeven. U kunt in zijn publicatie lezen waarom hij koos voor de vorm CORona, zie publicatie van de Woudloper
En klaarblijkelijk is dat een dominante vorm van de tag corona. Elke vorm van corona wordt klaarblijkelijk geabsorbeerd en alleen de tag met schrijfwijzen CORona blijft leven

Dus corona verdwijnt als CORona verschijnt, en, de Woudloper kennende, kan CORona alleen maar een  vriendelijke virus zijn.

.

Delen