Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Schaak jeugdkamp gaat door!

Ondanks alle onzekerheden door de corona beperkingen hebben ons niet bij de pakken neer willen leggen en bijvoorbaat ook maar het schaakkamp alvast zijn gaan schrappen uit de agenda.

We hebben al zoveel moeten laten dit seizoen en daarom zijn we heel blij om aan te kunnen kondigen dat het schaakkamp door gaat.

Het weekend van 18-20 juni staat dit te  gebeuren en we kijken er allemaal enorm naar uit.

Het zal een kamp worden met uiteraard beperkingen, verplichte corona testen voor vertrek, afstand houden enz. enz. maar dat zijn inmiddels bijna vanzelfsprekende regels voor de meesten van ons dat je dat al bijna niet meer als een beperking bent gaan zien.

We hopen natuurlijk dat het weer mee zit zodat we zoveel mogelijk buiten kunnen organiseren. De locatie waar we naar toe gaan is daar uitermate geschikt voor. Dit jaar gaan we naar de waddenhoeve in Usquert, Groningen. Zie https://www.waddenhoeve.com/

In totaal gaan we met 10 jeugdleden en 4 begeleiders.

Voor Tymofii Korin zal het een heel bijzonder kamp gaan worden, op zaterdag 19 juni zal hij voor een groot deel van de dag bezig zijn met het online NK FGH kampioenschap. Uiteraard zullen wij hem daar bij op verantwoorde wijze steunen. Dat wil zeggen aanmoedigen, analyseren van de partijen, de zeges mee vieren en als nodig ook troost bieden bij verlies. Maar tijdens de partijen zal hij er echt helemaal alleen voor moeten gaan. Fair play staat bij Purmerend voorop!

Uiteraard zullen we uitgebreid verslag doen van het kamp, u hoort dus nog van ons!

Delen