Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Goede opening Jeugd Team 1

De kop is er af! De eerste partij van Team 1 in de Jeugd Externe Competitie Waterland was gepland op maandagavond 14 december ’15 bij Aris de Heer in Middenbeemster. In de auto daarnaartoe hing al een goede sfeer en werd er al over een strategische opstelling gesproken, maar uiteindelijk is er toch gekozen voor de klassieker. Dat ziet er als volgt uit:
De opstelling:
Koen Maij – Romayn Brandsma
Max van Kuit – Lasse Bartels
Jeffrey van Lienen – Sander Hoffman
Amber Lagerbrug – Jari van der Moolen

Tijd per speler: 20 minuten

Met gezonde spanning werd er begonnen om 19.25 en al snel werden er kleine voorsprongen behaald op de tegenstanders. Nu kwam de gezonde spanning van de begeleiding naar voren en alle borden werden zorgvuldig in de gaten gehouden.
Na een minuut of 15 heeft Jari als eerste een zeer mooie mat tegen Amber. 0-1! Er werd geconcentreerd verder gespeeld met Lasse als volgende winnaar op bord 2 van Max. 0-2!
Romayn was voor zijn doen rustig aan het spelen en na een gecontroleerd spel won hij eveneens op bord 1 van Koen. 0-3! Terwijl de spelers van Volendam en Aris de Heer binnenkwamen voor de competitie partij bij de senioren was Sander niet van zijn stuk te krijgen. Rustig aan zette hij Jeffrey mat, 0-4!

Mooier konden we niet beginnen, ik ben dan ook erg trots op deze dikke teamprestatie en geeft een fraai uitgangspunt voor het vervolg in 2016.
Anders Bartels
Teamleider Jeugd 1

Delen