Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Inschrijven Tata 2023 start maandag 31 oktober om 10:00 uur

De site van Tata is tot nu toe geheel in het Engels daarom hier onder e.e.a. vertaald in het Nederlands.

Nadat de afgelopen twee edities van het Tata Steel Chess Tournament door maatregelen rondom Covid-19 niet door kon gaan, is de toernooiorganisatie druk bezig om het dit jaar weer te organiseren. Schaakliefhebbers moeten daarom maandag 31 oktober in hun agenda noteren. Dan opent de inschrijving voor amateurs die willen deelnemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2023. Het toernooi vindt plaats in Wijk aan Zee van 13 t/m 29 januari 2023.

Toernooidirecteur Jeroen van den Berg kijkt uit naar de komende jubileumeditie. Het Tata Steel Chess Tournament bestaat in 2023 85 jaar. Van den Berg: “De afgelopen twee toernooien hebben we ons alleen kunnen focussen op het hoofdtoernooi, dat gelukkig met de nodige restricties door kon gaan. Maar de amateurschakers en de toeschouwers maken het toernooi compleet. Wat is er tenslotte fijner voor een fanatieke schaker om je eigen toernooi zo dicht bij de absolute wereldtop te spelen? Of om als toeschouwer live mee te kunnen kijken naar de wedstrijden? Dat is precies wat het ‘Wimbledon van het schaken’ zo bijzonder maakt. Mooi dat we iedereen weer mogen verwelkomen op deze jubileumeditie.”

De inschrijving voor de weekendvierkampen, de weekvierkampen en de tienkampen opent op maandag 31 oktober om 10:00 uur via www.tatasteelchess.com/amateurs. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Delen