Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Een dikke 1000 partijen verder…

Gewoon een avondje een potje spelen tegen andere mensen in plaats van tegen mezelf schaken thuis.  Biertje drinken, hier en daar een leuk gesprekje. Dat waren zo’n beetje mijn ideeën toen ik lid werd van de schaakclub in Purmerend.

Zo’n 30 jaar later en inmiddels een kleine duizend partijen verder kan ik concluderen dat die ideeën ook zijn uitgekomen. Ik heb veel aardige mensen leren kennen en leuke (en minder leuke) partijen gespeeld. De avonden waren over het algemeen gezellig, de biertjes (en de kaas, worst  en bitterballen) smaakten prima , de zakjes chips kraakten geweldig !!

Onze verhuizing naar Amsterdam was geen reden om van club te veranderen, dus 11 jaar 20 minuten heen en weer over de A7 op donderdag. 

Maar nu zijn we naar Alkmaar verhuisd en die weg is beduidend minder. Ruim 35 minuten en in het donker over een nare weg langs het kanaal en het Alkmaarder Meer. 

Ik ga de club dan ook verlaten. Ik denk met veel plezier terug op alles wat ik binnen de club heb meegemaakt en de mensen die ik er heb ontmoet.

Bedankt en zeker tot ziens ergens achter een schaakbord.

Gert Kalkhoven

In 2016 werd het team waar Gert Kalkhoven deel van uitmaakte kampioen.

Gert, we zullen je missen en we hopen je nog vaak tegen te komen op één van onze toernooien of gewoon op de fiets.
Dank voor je inzet, je gezelligheid en je vriendschap.
Veel succes en plezier in Alkmaar en bij je nieuwe club in Koedijk!
Je bent altijd welkom!
Groeten, namens het bestuur: Kees Pruis

 

 

Delen