Categorieën
Vandaag :Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Chrysanten staan weer in de vaas

Traditioneel staan de chrysanten van sponsor Nico Dekker van SV Het Witte Paard uit Heerhugowaard weer in de vaas. En zoals ieder jaar, zullen ze ook dit jaar wel een weekje of vier staan, tot het volgende rapidtoernooi in Volendam.
Gezellig was het zeker, hoewel we dit jaar slechts met 9 Purmerenders deelnamen. (Het HWP toernooi in Haarlem begon gisteren ook, waaraan o.a. Pieter Hopman en Bertjan Melchers deelnemen)

IMG_9277
In de Hoofdgroep speelden Piet Peelen en Warner de Weerd mee, maar die konden zich helaas niet mengen in de strijd om de kopposities. Het toernooi werd heel sterk gewonnen door GM Sergei Tiviakov met 7 uit 7!
Gelukkig viel er in de achtkampen wel wat te vieren! Met name de prestatie van Romayn Brandsma viel op. Hij werd tweede in groep 7 na onze clubgenoot Gerard Lonnee, die Romayn in de eerste ronde versloeg en verdiend eerste werd. Maar daarna werd Romayn wakker en verdiende hij een lekkere appeltaart, die Anton voor hem zou gaan bakken bij een aansprekende prestatie. Eet smakelijk Romayn en geef ook vooral een stukje aan je ouders, die jou met zoveel liefde begeleiden naar de toernooitjes!
Gerard Jongen werd keurig derde in groep 7.
In groep 4 werd ikzelf (Kees Pruis) vierde met 4,5 pnt. En hoewel Cor ten Woude, Jaap Poel en Wim Dekker niet in de prijzen vielen deze keer, waren zij toch ook wel weer erg gecharmeerd van de gezelligheid van dit leuke rapid toernooitje, waarbij iedereen na afloop met een prachtige bos chrysanten naar huis gaat.
Bekijk hier alle uitslagen

 

Delen