Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

Chessity

Beste ouders, jongens en meisjes van schaakclub Purmerend,
Op donderdag 15 december geef ik een demo van Chessity voor kinderen die hier interesse voor hebben en nog geen Chessity abonnement hebben. (Stap 1)
Het is in de kleine zaal van 19.00-19.30 uur.
Ouders mogen ook meekomen en kunnen na afloop gelijk een abonnement voor een jaar afsluiten €10,- Je kunt Chessity gelijk uitproberen als je een tablet of laptop meeneemt!
Aanbieding voor kinderen die al een abonnement hebben:Je kunt het abonnement voor een jaar verlengen voor €5,-
Voor de ouders: Om 19.30 uur geef ik een demo voor de ouders in de centrale ruimte (training Barry en Pieter) Ouders van jeugdleden kunnen ook een Chessity abonnement krijgen voor €10,-
Daarna (van 20.00-21.00 uur) geven Pieter en Barry een training voor aspirant leden (volwassenen), die nog niet helemaal klaar zijn om aan de echte competitie mee te doen, of nog beter willen leren schaken. Ook voor deze leden/toekomstig leden is er een aanbieding: Als u besluit om lid te worden van Schaakclub Purmerend, krijgt u ter kennismaking een jaarabonnement voor Chessity gratis. (twv €35,-!)
 logo
Chessity is een leuk en leerzaam programma om mee te leren schaken.
Het spel is adaptief en past zich dus aan het kind aan. Ze kunnen er het pionnen diploma mee halen en later nog meer diploma’s.
Maar Chessity is meer! Ook voor gevorderden is het een fantastisch programma om beter te leren schaken. Veel volwassen spelers, waaronder ikzelf, hebben er veel beter door leren schaken. Je kunt het spelen op elke computer met internet, maar ook op tablets en smartphones.
Voor meer informatie: www.chessity.com
Delen