Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

AMSTERDAM SCIENCE PARK Toernooi: het laatste loodje

.

Zondag 15 juli 2018 werd het toernooi afgerond met de 9e ronde.

Barry rondde af met een remise na een spannende partij. Hij eindigde in groep A op de 7e plaats met 5,5 uit 9 partijen, zeker een eervolle plaats in een sterk veld.
Arno eindigde op de 33e plaats met 4 uit 9.

In groep C zakten Romayn en Marloes uiteraard in de rangschikking wegens een bye in de laatste ronde. Romayn eindigde op de 30e plaats met 4 uit 9. Marloes eindigde op de voorlaatste plaats met wel met twee punten uit 9 partijen.
Serkan had het nakijken in de laatste partij en eindigde op plaats 38 met 3,5 uit 9. Wellicht een mindere prestatie dan zijn Elo rating beloofde maar toch een prestatie om 9 partijen achter elkaar te spelen, iedere dag weer.

In groep D valt Gerard Jongen op die na een langzame start voortdurend steeg in de ranglijst. Hij eindigde op plaats 15 met 5 uit 9. Dit is zeker een hartelijk applaus waard!
Bert-Jan en Dennis leken op de ranglijst aan elkaar geklonken: op de eindranglijst staan zij op de 25e respectievelijk 24 plaats met beiden 4 uit 9.
Peter eindigde op plaats 33 met 3,5 uit 9.
Robin won zijn partij in de laatste ronde en kwam op 2,5 uit 9. Gezien zijn huidige rating zeker een goed resultaat.

De uitslagen van de weekend vierkampen gaven het volgende resultaat:
Vladimir in groep J: 0,5 uit 3, voor Vladimir een mager en teleurstellend resultaat. Maar het is all in the game. De weg naar de top gaat niet altijd over geplaveide wegen. Incasseren en verder vechten.
Sandro in groep N: Sandro werd overtuigend winnaar met 3 uit 3. Proficiat!!

We zien uit naar een verslag van een deelnemer: een sfeertekening, mede gezien het warme weer, is welkom.

Proficiat aan allen met hun doorzettingsvermogen om een 9-rondig toernooi te spelen en met het door hen behaalde resultaat.

.

Delen