Categorieën
Vandaag :
♔ niets op de agenda
Vandaag jeugd:
Vandaag niets op de jeugdagenda

STEM! STEM! STEM!

Het grote schaakgeweld is in Wijk aan Zee los gebarsten en laat mening schaakhart sneller slaan.

Waar ik ook aandacht voor wil vragen is dat er vanaf 15 januari GESTEMD kan worden voor de sporter en sportteam van het jaar. Zoals eerder gemeld is ons C-jeugdteam genomineerd en zij hebben de steun hard nodig, dus daarom STEM, STEM, STEM.

STEMMEN gebeurt via sms. De sms-nummers staan vanaf 15 januari op de website en op de Facebookpagina van Sport Awards Purmerend. https://rtvpurmerend.nl/events/sport-awards/over

STEMMEN kan per genomineerden één keer per telefoonnummer voor € 0,25 per sms. Een Notaris controleert de geldigheid van het stemmen en stelt de uitslagen vast.

STEMMEN kan maandag 15 januari vanaf 10.00 uur en per categorie tot in de uitzending van vrijdagavond 19 januari.

Vrijdag 12 januari zijn er inmiddels TV opnames gemaakt voor een Talkshow met daarin de kennismaking met de genomineerden, deze talkshow wordt de komende week geregeld uitgezonden.

Hierbij de uitzendtijden van de talkshow: Zondag 17, 19 en 21 uur . Maandag 17, 19 en 21 uur. Dinsdag 17, 19 en 21 uur. Woensdag 17, 19 en 21 uur. Donderdag 17 uur. Vrijdag 17 en 19 uur (voor start sportgala)

RTV Purmerend is te ontvangen op Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390 of via www.rtvpurmerend.nl/televisie/live.

Natuurlijk hebben we zoveel mogelijk STEMMEN nodig, dus probeer zoveel mogelijk familieleden, kennissen, collega’s klasgenoten enz. enz. in te schakelen.

We zullen iedere STEM hard nodig hebben dus ik heb maar een verzoek STEM! STEM! STEM!

Delen